HBK-målvakt räddade straff & poäng

Halmstad fick med sig 1-1 mot Elfsborg efter att målvakten Stojan Lukic räddat en straff i slutminuterna.

Halmstad var det bättre laget men med sex minuter kvar fick Elfsborg en straff efter att backen Joseph Baffo ofrivilligt täckt ut bollen med armen.

Stojan Lukic i HBK-målet räddade Sebastian Holméns tunga skott och det gav 1-1 och delad pott på Örjans vall.

– Jag gick rätt och tog den men är besviken över att vi inte vinner. Vi hade flera fina chanser, säger Lukic.

Elfsborg såg tröttkört ut en period i andra halvlek men fick en gyllene chans att vinna.

-Vi får ändå vara nöjda med en poäng, säger tränaren Janne Mian till C More.

Målen var två riktiga pärlor. Mikkel Beckman krutade en frispark direkt i mål i slutet av den första halvleken när han gjorde 1-0 för Elfsborg. I början av andra halvlek fick Johan Blomberg på en praktträff och hans skott på halvvolley flög rätt upp i krysset.