Roar Hansen. Foto: TT Nyhetsbyrån.

HIF-tränaren fick vaktskydd

Uppdaterad
Publicerad

I slutet av fredagens 1-4-förlust hemma mot Halmstad krävde HIF-fansen tränaren Roar Hansens avgång. Efter matchen fick Hansen skydd av två vakter. Några planer på att avgå har han dock inte.

– Det är klart att det är mentalt tufft, men så länge jag känner förtroende från styrelsen, och laget tror på det jag gör, så är jag kvar, säger en hårt pressad Hansen till Kvällsposten.

– Jag är jättebesviken. Halmstad är mycket bättre i allt. Vi spelade inte alls lika disciplinerat som Halmstad. Vi hade inget vidare anfallsspel utan såg trötta ut, konstaterar Hansen, vars Helsingborg har fem poäng ner till IFK Norrköping på kvalplatsen.

Allsvenskan 2014

Hansen sågades alltså av fansen på Olympia under fredagskvällen. Han har även fått utstå hård kritik när han mött HIF-anhängare på stan.

– Ja, det har hänt några gånger. Det är inte så kul, inte när familjen också är med, säger Hansen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet