Foto: Bildbyrån

Ingen fara med Mehmeti

Uppdaterad
Publicerad

Nu kan MFF-supportrar andas ut. Malmös Agon Mehmeti bars ut på bår under gårdagens match mot Falkenberg – nu visar flera undersökningar att det inte är någon fara med anfallaren.

Malmöanfallaren Agon Mehmeti, 25, tvingades utgå tidigt under gårdagens match mot Falkenberg efter att ha fastnat med foten i gräset. Han fick hela sin kroppstyngd över benet och vred sig i smärtor innan han lämnade planen på bår.

Under lördagsmorgonen har han genomgått flera undersökningar och nu meddelar Malmö att det inte är någon fara med 25-åringen.

Allsvenskan 2015

”Vi har gjort en slätrönten på Agons fotled, underben och knä och där finns ingen synbar skelettskada vilket är positivt”, säger lagläkaren Pär Herbertsson på MFF:s hemsida.

Magnetröntgen på måndag

Men Herbertsson utesluter inte helt andra skador.

”Utöver en slätröntgen har vi även genomfört en klinisk undersökning och det finns inte någon misstanke om främre korsband- eller sidoledbandskada. Vi kommer även genomföra en magnetundersökning på måndag för att säkerställa att det inte finns andra mjukdelsskador eller eventuellt mindre skador i skelettet”, säger han.

Gårdagens match slutade 3-3.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2015

Mer i ämnet