Den italienske VM-spelaren Matteo Darmian kommer förmodligen inte att spela i Stockholm mot Brommapojkarna på torsdag. Foto: TT Nyhetsbyrån

”Inte troligt” med Torino-stjärnor mot Brommapojkarna

Uppdaterad
Publicerad

Brommapojkarna är stor underdog mot Torino.

Men nu ser det ut som att de slipper några starka pjäser.

Torino vilar förmodligen några av sina största stjärnor.

På torsdag spelar Brommapojkarna Europa League-kval hemma mot Serie A-laget Torino. Då kommer Torino förmodligen inte att ha med några av sina största stjärnor i truppen.                   

De italienska VM-spelarna Alessio Cerci och Matteo Darmian har precis återvänt från den semester de fick efter Brasilien-VM. Tränaren Giampero Ventura  säger till italienska medier att det är otroligt att de kommer att spela.     

Europa League

Sjua i Serie A

Även nyförvärvet Fabio Quaglieralla, som har värvats inför säsongen från Juventus är även han ett stort frågetecken då han plågas av en stukad fotled.

Torino slutade i fjol sjua i Serie A. BP, som ligger sist i allsvenskan, fick sin plats tack vare att de vann allsvenskans fair play-liga. De slutade på 13:e plats i serien.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet