Islossning för Rosengård – igen

FC Rosengård fortsätter att vinna.

Och de fortsätter att göra det i den andra halvleken.

Efter en ny mållös inledningshalvlek blev det en ny enkel seger i andra halvlek.

4–1, 5–0 och i dag 4–0.

Det är Rosengårds segersiffror den här säsongen.

damallsvenskan 2015

Förtutom att det i samtliga matcher blivit klara segrar finns det ytterligare en sak som sammanbinder de tre matcherna: De har alla kommit efter mållösa förstahalvlekar.

Denna gång dröjde det första målet till den 51:a minuten, då schweiziska Ramona Bachmann drog till med ett skott från straffområdsgränsen som målvakten Cecilie Breil Kramer inte lyckades ta.

Domaren tog fram fel kort

Elva minuter senare stod det 4–0 och matchen var avgjord, bland annat efter ytterligare ett Bachmann-mål.

Förutom den klara segern, och succémålvakten Zecira Musovics nya nolla, inträffade det mest anmärkningsvärda i den 39:e minuten. Då råkade domaren Annika Andric dra fram det röda kortet i stället för det gula, då hon skulle varna Vittsjös Kirsty Yallop.