Durmaz skriker ut sin glädje. Foto: Bildbyrån

Het Durmaz målskytt mot PSG

Två svenskar låg bakom Toulouse seger över Paris Saint-Germain under fredagskvällen. Ola Toivonen ordnade en straff innan Jimmy Durmaz bytte av sin landsman och avgjorde med matchens andra mål.

Zlatan Ibrahimovic är inte kvar i Paris Saint-Germain. Trots det noterades ett svenskt mål när de senaste årens franska gigant mötte Toulouse på bortaplan.

I den 79:e minuten placerade Jimmy Durmaz in 2-0 för Toulouse sedan han utnyttjat ett misstag från Thiago Motta. Målet kom bara drygt tio minuter efter att Durmaz hoppat in i stället för Ola Toivonen.

Ligue 1

Båda svenskarna i bra form

Just Toivonen var den som ordnade straffen som Toulouse tog ledningen på i början av andra halvlek. Efter att Serge Aurier fällt svensken kunde Yann Bodiger sätta 1-0. Segern innebär att Toulouse går förbi PSG i en haltande tabell upp på en andraplats.

Durmaz mål mot Paris Saint-Germain är hans andra för Toulouse den här säsongen. Så sent som förra helgen nätade han i 2-1-segern över Guingamp. Toivonen å sin sida gjorde i tisdags båda målen i 2-1-vinsten mot Lille.

Två fina formbesked av svenskarna inför tisdag, då förbundskapten Janne Andersson tar under sin landslagstrupp inför VM-kvalmatcherna mot Luxemburg och Bulgarien i oktober.