Lazio: "Bengtsson är vår"

Ramsus Bengtsson har skrivit på ett tvåårskontrakt med Hertha Berlin, rapporterar Berliner Morgenpost och Expressen. Samtidigt hävdar Lazio att svensken har kontrakt med Romklubben.

Trelleborgs mittback har skapat rubriker de senaste dagarna genom att nobba ett avtal med Lazio. I stället flög Bengtsson vidare till Berlin och signerade ett kontrakt med bundesligaklubben Hertha.

Men Lazio hävdar att klubben har ett giltigt kontrakt med Bengtsson.
-Vi är väldigt, väldigt glada att ha Bengtsson och han är varmt välkommen till Lazio, säger sportchefen Igli Tare till Eurosports hemsida.

Rasmus Bengtssons agent Olivier Cabrera tillbakavisar Lazios påstående.

-Det är ren lögn. De är förbannade för att spelaren valde ett annat alternativ. Om det nu finns ett sådant kontrakt så får de väl ta fram och visa det, säger Cabrera till Aftonbladet.

-Jag får hänvisa till Rasmus och hans agent. Vi är så trötta på den här soppan nu, ena dagen är han klar för Alkmaar, andra dagen för Lazio och nu för en tysk klubb, säger Trelleborgs klubbdirektör Lasse Larsson till Expressen.

Larsson bekräftar dock att Hertha lagt ett bud på 23-åringen. Enligt tysk press ska övergångssumman vara på knappt 5 miljoner kronor.

TT

Publicerad: