Anders Linderoth är tillbaka i allsvenskan. Foto: OLA TORKELSSON/TT

Linderoth tror på nytänt Mjällby

Uppdaterad
Publicerad

Anders Linderoth gör i dag sin första allsvenska match som tränare sedan 2006 då han ledde Hammarby. Hans Mjällby möter Göteborg i eftermiddag. 

– De första träningspassen har det varit bra fart i, och responsen har varit ömsesidig. Det känns som att hela truppen, inklusive ledarna har fått en nytändning, säger Linderoth till klubbens hemsida.

Han vet vem Mjällby måste få stopp på om det ska bli poäng – Göteborgs glödhete målskytt Lasse Vibe som gjorde hattrick när lagen möttes senast.

Allsvenskan 2014

Är nästjumbo

–  Han borde ju logiskt sett inte få till det så en gång till, men bollen är ju rund, därför vet man heller inte i förväg.                                                          

Mjällby är nästjumbo i allsvenskan och Göteborg ligger femma. Blåvitt får tillbaka Gustav Svensson som missade Europa League-mötet med Györi i veckan på grund av ljumskproblem.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet