Malmö: Robin Olsen mår bra

Uppdaterad
Publicerad

I måndagskvällens match mot Hammarby så fick Malmös målvakt Robin Olsen svårt att andas. Han har nu undersökts ordentligt och klubben berättar nu att allt verkar normalt och Olsen mår bra.

Det var under 3-1-segern mot Hammarby som Robin Olsen plötsligt kände sig yr och under en period fick svårt att andas. Malmös läkare Pär Herbertsson och naprapat Wilner Registre undersökte honom då, och nu har ytterligare undersökningar genomförts.

”Den samlade bilden av undersökningarna visar att det troligen beror på en plötslig hjärtklappning som gick tillbaka igen men att obehagskänslan satt kvar under matchen. Alla undersökningar som är gjorda nu på morgonen är helt normala och Robin mår bra. Vi har undersökt Robins hjärta med EKG samt röntgat hans lungor och tagit ett antal blodtester. Alla testerna är normala”, säger läkaren Herbertsson.

Allsvenskan 2015

Olsen: ”Känns skönt”

”Jag mår bra och det känns skönt att det var ett postitvit besked. Jag kände mig yr och det var en obehaglig känsla under matchen igår i och med att det har med hjärtat att göra men nu mår jag bra”, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2015

Mer i ämnet