Malmö värvar tidigare HIF-stjärna

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF har lånat in den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic. Djurdjic med erfarenhet från Bundesliga har tidigare varit inlånad till skånska konkurrenten Helsingborg.   

”Det som MFF:s supportrar kan förvänta sig av mig är att jag är en krigare som hela tiden kämpar och spelar offensivt och aggressivt. Jag är den typen av spelare som ofta kommer till bra målchanser och jag hoppas kunna utnyttja de chanserna för att få publiken att le”, kommenterar Djurdjic själv övergången på MFF:s hemsida.    

I Malmö borde man ha bra koll på vad Djurdjic kan bidra med. Det var nämligen nuvarande MFF-tränaren Åge Hareide som lånade in honom även till Helsingborg.

”Förutom att Nikola Djurdjic är en duktig fotbollsspelare tillför han kvalitéer som vi behöver. Han är klok och jobbar väldigt hårt, är bra i huvudspelet och bra bollmottagare. Han är dessutom en bra framspelare och en bra avslutare inne i boxen”, säger Malmös sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2015

Mer i ämnet