Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när Mbappé berättar om hur det är att lämna PSG. Foto: Sarah Meyssonnier / BILDBYRÅN

Kylian Mbappé bekräftar: Lämnar PSG efter säsongen

Uppdaterad
Publicerad

Kylian Mbappé lämnar Paris Saint-Germain.

Detta bekräftar den franska anfallsstjärnan.

– Det är mycket känslor, säger Mbappé.

På söndag spelar PSG sin sista hemmamatch för säsongen när man möter Toulouse på Parc des Princes.

Det blir 25-årige Kylian Mbappés sista hemmamatch i PSG-tröjan. Detta bekräftar han själv i en video på sina sociala medier.

– Jag har alltid sagt att jag kommer att prata med er när tiden är inne. Så jag vill berätta för er att detta är mitt sista år i Paris Saint-Germain. Jag kommer inte att förlänga och äventyret tar slut om några veckor, säger anfallsstjärnan.

Han fortsätter sedan:

– Det är mycket känslor. Många år där jag hade chansen och äran att vara en del utav den största franska klubben och en av de bästa i världen.

Ryktas till Real Madrid

Initierade uppgifter – från bland andra trovärdiga silly-journalisten Fabrizio Romano – har under en längre tid placerat Mbappé i Spanien där Real Madrid ska vara hans nästa destination.

PSG åkte tidigare i veckan ut ur Champions League där man föll mot Dortmund i semifinalspelet. Men man gick dock inte titellösa från säsongen, då man tidigare redan hade säkrat ligatiteln i Ligue 1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.