MFF fixade en poäng på övertid

Regerande mästaren Malmö FF såg ut att gå mot sin andra raka förlust i hemmamatchen mot Örebro. Men i den sista tilläggsminuten gjorde inhopparen Agon Mehmeti 2-2 och räddade en poäng.

Den regerande mästaren inledde omstarten av allsvenskan med förlust mot Norrköping. Dagens match mot Örebro såg ut att sluta på samma sätt. Men räddare i nöden blev Agon Mehmeti som satte 2-2 på övertid.

– Det är bra att vi får med oss en poäng. Jag hoppas att det vänder med det. Lite mycket går emot oss i övrigt, säger Malmös tränare Åge Hareide till C More direkt efter slutsignalen.

Allsvenskan 2015

I Örebro var det desto deppigare.

– Just nu är det supertungt. Det är klart att det är bra att ta en poäng men på det sätt vi gör det så vill man bara grina, säger Örebros tränare Alexander Axén.

MFF gjorde första målet

MFF tog ledningen tidigt i den första halvleken genom Pawel Cibicki. Men bara några minuter senare kom Örebros kvittering. Daniel Björnqvist tunnlade Victor Yoshimar Yotun Flores på högerkanten och spelade in bollen till Daniel Gustavsson som kunde göra 1-1.  Karl Holmberg gav sen Örebro ledningen med sitt 2-1-mål.

Bortalaget, som inför mötet bara hade tagit två poäng på sju bortamatcher, såg sen ut att hålla undan och lämna matchen med tre poäng. Men Agon Mehmetis kvittering på övertid ändrade det.

MFF står nu på 26 poäng – sju poäng efter serieledande IFK Göteborg, som på söndagen tar emot tabelltvåan Norrköping (30 poäng).