MFF tappade tre poäng på tre minuter

Malmö FF:s mardrömsvecka fullbordades efter att laget tappade 1-0-ledning på tre minuter i Kalmar till förlust 2-1.

I förra matchen föll man hemma mot Häcken med 3-0. Det är första gången på fyra år MFF förlorar två raka matcher.

David Elm kastade sig fram och rakade in 1-1 i den 78:e minuten efter Jonathan Rings öppnande passning. Sedan löpte Marcus Antonsson i djupet och placerade in avgörande 2-1 i 81:a. På tilläggstid hade MFF:s landslagsback Erik Johansson ett gyllene läge att kvittera men från nära hålla vräkte han bollen över ribban.

– Vi gör för många misstag på slutet och blir straffade. Nu har vi en träningsvecka framför oss, säger Malmös tränare Åge Hareide till C More.