Foto: TT

Nannskog hyllar Tinnerholm

Uppdaterad
Publicerad

Anton Tinnerholm ställdes inför en tuff uppgift på förhand – Cristiano Ronaldo. Men efter matchen hyllar expert Daniel Nannskog ytterbacken. ”Han var strålande”, säger han.

Det snackades om duellen Tinnerholm mot Ronaldo. Real Madrid-stjärnan var dock den som fick ge sig på Tinnerholms kant, när han tidigt i första halvlek gick över på andra. Ett succédrag för ”Los Blancos”, då det var Ronaldo som gjorde båda målen, men Malmös högerback får högsta betyg av Daniel Nannskog.

– Jag tycker han var strålande faktiskt. Han spelar med en självklarhet, vågar gå fram och vågar gå mellan hela tiden, säger Nannskog.

Champions League

Han ville se mer av ”Tinnerholm” i övriga laget.

– Det behövs såna spelare och fler i en sån här match för att det ska gå hela vägen. Många var tagna av stundens allvar och kom inte upp i den nivån som krävs. Vissa hade väldigt stor respekt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League

Mer i ämnet