Foto: Bildbyrån/SVT

Nannskog: ”AIK är allsvenskans bästa lag just nu”

Uppdaterad
Publicerad

Efter IFK Norrköpings storförlust mot AIK säger SVT:s expert Daniel Nannskog att kampen om SM-guldet i stort sett är avgjord – och menar att fajten snarare kommer bli om andraplatsen. ”AIK är allsvenskan bästa lag just nu”.

Helgens 6-0-förlust mot AIK var riktigt tung för IFK Norrköping, som nu är fyra poäng bakom Malmö i kampen om SM-guldet.

SVT:s expert Daniel Nannskog menar nu att det är upplagt för att MFF ska lyckas vinna SM-fuld.

– Malmö har ett lätt program, även om man har Norrköping på bortaplan. Allting talar för att Malmö tar det, måste jag säga.

”AIK är allsvenskans bästa lag just nu”

Nannskog flaggar nu för att Norrköping kan få fajtas för att behålla andraplatsen.

– Jag känner just nu att AIK är allsvenskan bästa lag. Det de har visat upp på slutet... Jag gillar allting. Man kan inte komma ifrån Isak och Ofori. Sättet de spelar, det är bra rörelse och fina kombinationer, det är ”power” i deras sätt att spela, säger Nannskog.

– Jag känner att AIK har störst potential just nu men det svänger väldigt snabbt i den här branschen. Om två matcher kanske Malmö ser absolut starkast ut.

Topplagens sista matcher

Malmö

16 okt: IFK Norrköping (b)

22 okt: Östersund (h)

26 okt: Falkenberg (b)

30 okt: Gefle (b)

6 nov: Hammarby (h)

Norrköping

16 okt: Malmö (h)

23 okt: Falkenberg (h)

26 okt: Elfsborg (b)

30 okt: Hammarby (b)

6 nov: IFK Göteborg (h)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.