Foto: C More Foto: C More

Norrköping vann efter årets miss

Uppdaterad
Publicerad

Norrköping vann östgötaderbyt mot Åtvidaberg med 2-1 efter att Christoffer Nyman bredsidat in bollen efter att Christopher Telo skjutit i stolpen med dryga kvarten kvar. Det var en match som gav de närmare 10 000 på Nya Parken ganska mycket att diskutera.

– Vi har spelat ihop oss och det ser bra ut, säger Christoffer Nyman, som klackade med sig bollen innan den gick fram till Arnor Traustason sköt 1-0.

I första halvlek vid 0-0 sköt Emir Kujovic med höger fot en svag straff som Henrik Gustavsson parerade rakt ut. På returen hade Kujovic öppet mål men lyckades med vänstern skjuta utanför.

allsvenskan 2015

– Det är för dåligt, ekänner Kujovic för C More.

Åtvids tränare tände till mot Norrköpingsspelare

På slutet var ÅFF i obalans och assisterande tränaren Andreas Thomsson daskade Linus Wahlqvist i ansiktet vid ett inkast vid bänken, en situation som Norrköpingsspelaren förstärkte och gav några sekunders kaos.

– Jag stod med ryggen till och såg inget. Ni har säkert bättre koll på det än jag, men jag blev förvånad när Janne (Andersson, Norrköpings tränare) klev in, säger Åtvidabergs tränare Roar Hansen.

Och så blev Mauricio Albornoz utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

allsvenskan 2015

Mer i ämnet