Stoke tog ledningen tidigt och fick med sig en poäng. Foto: TT Nyhetsbyrån

Ny chocköppning av Stoke

Årets första Premier League-mål lät inte vänta på sig – redan efter 1.45 i årets första match tog Stoke ledningen mot Manchester United.

Det är inte första gången Stoke chocköppnar mot ett storlag, i matchen mot Arsenal i början av december satte man 1-0 redan efter 19 sekunder.

Den här gången dröjde det något längre, men innan två minuter hade gått hade man åter tagit ledningen mot ett storlag, den här gången Manchester United – Ryan Shawcross målskytt efter en skarv från Peter Crouch.

Strax innan halvtid kunde dock Falcao kvittera för United och se till att deras förlustfria svit förlängs till tio matcher, men det var på håret. Stoke var klart närmare ett segermål, Peter Crouch kom allra närmast rollen som matchhjälte men fick se sin nick gå i stolpen i mitten av andra halvlek.

– Ett oavgjort var kanske rättvist men vi brände en hel del chanser, erkände Crouch i en intervju med Sky Sports, strax efter slutsignal.