Ny seger för Gais – efter miss från Kalmar FF-försvaret

Gais är fyra i allsvenskan.

Detta efter en jättemiss från Kalmars försvar – och ett klassmål.

Nykomlingen vände till seger med 3-2 på bortaplan.

Det var inte mållöst länge på Guldfågeln Arena i Kalmar. Bara efter sex minuter gav Jonas Lindberg Gais ledningen, efter en mindre lyckad aktion av Arash Motaraghebjafarpour.

Och trots en kvittering från hemmalaget så skulle Gais komma tillbaka efter paus.

19-åriga nyförvärvet Amin Boudri slog till från distans och gav återigen Göteborgslaget ledningen med ett klassmål.

Ytterligare två mål bjöds, som inte påverkade resultatet i mötet som slutade 3-2 till bortalaget Gais. Det innebär att nykomlingen nu är på en fjärdeplats i allsvenskan, medan Kalmar är jumbo i tabellen.