Pogbas tå tog United till Wembley

Manchester United hade 2-0 med sig efter det första semifinalmötet mot Hull. Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen när United tog sig till final i Ligacupen med sammanlagt 3-2 efter att matchen slutat 2-1 till Hull.

Svensken blev mållös på KC Stadium men hade som så ofta en fot med i bortalagets mål. I den 66:e minuten vinklade han fram bollen till en framrusande Marcus Rashford som serverade Paul Pogba. Pogba bjöd på en hederlig tåpaj som betydde 1-1.

Men det var Hull som inledde bäst. Efter 35 minuter tog man också ledningen på straff genom Tom Huddlestone. Tre minuter senare fick Zlatan Ibrahimovic iväg bortalagets första skott på mål, men målvakten David Marshall klarade utan några större problem.

Med fem minuter kvar av ordinarie tid tog Hull åter ledningen genom Oumar Niasse som tidigare hade en nick i ribban. Men United höll tätt i slutminuterna och får nu möta Southampton i finalen.

Trots den krossade finaldrömmen kan Hull glädjas åt att det var den första gången man slog Manchester United på över 40 år.

Finalen spelas den 26 februari på Wembley, där väntar Southampton som något överraskande slog ut Liverpool i den andra semifinalen.