Foto: SVT/TT Nyhetsbyrån

Premiär på måndag för ”Nannskog hoppar in”

Uppdaterad
Publicerad

I Fotbollskväll på måndag är det premiär för en ny reportageserie där SVT:s expert Daniel Nannskog hoppar in och testar på ”en dag som spelare” i olika allsvenska lag.

Inför semifinalen i Svenska Cupen var SVT-experten Daniel Nannskog på besök hos Örebro, under lagets träning inför mötet med Elfsborg.

Det resulterade i ett tv-inslag (se reportaget här) men nu tar Fotbollskväll konceptet ett steg vidare och startar en reportageserie kallad ”Nannskog hoppar in” där 40-åringen testar på ”en dag som spelare” i olika allsvenska lag.

Nannskog hoppar in

Syftet är att få en inblick i hur lagen tränar och laddar inför matcher, uppleva stämningen i trupperna – och se om det finns stora skillnader i upplägg mellan de olika klubbarna.

Först ut blir Malmö FF, ett inslag som visas i Fotbollskväll på måndag (22.15 i SVT2).

Är det något särskilt ni undrar över med MFF:s träning, som ni vill att Nannskog undersöker? Använd #nannskoghopparin i sociala medier!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Nannskog hoppar in

Mer i ämnet