Zlatan Ibrahimovic Foto: Bildbyrån

PSG-tränaren: Zlatan stannar

Uppdaterad
Publicerad

I går surrade ihärdiga rykten om att Zlatan Ibrahimovic är på vippen att lämna Frankrike och Paris Saint-Germain och flytta till Italien för spel i Milan, eller kanske Inter. Men PSG:s tränare Laurent Blanc dementerar nu alla flyttrykten till den franska tidningen L'Equipe, rapporterar fotbollskanalen.se.

– Det har aldrig funnits några tvivel om att Ibrahimovic stannar. För oss är det tydligt att Ibra är en del av PSG:s trupp 2015-2016, säger Blanc till den franska tidningen.

I går skrev La Gazzetta dello Sport att Milan och Zlatans agent Mino Raiola kommit överens om ett kontrakt för den svenske anfallaren på tre år med en lön på närmare 56 miljoner kronor per år. En annan tidning, Corriere dello Sport, hävdade att ärkerivalen Inter bjudit över Milans bud och också vill kontraktera Ibrahimovic.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.