Zlatan skadad. Foto: TT NYHETSBYRÅN

PSG: ”Zlatan missar nästa match”

Uppdaterad
Publicerad

En skada har besvärat Zlatan i inledningen av säsongen vilket har gjort att han missat lagets två första matcher i ligan. Nu verkar det som att han inte kan vara med mot Montpellier på fredag. – Han är inte 100 procent, säger tränaren Laurent Blanc till Le Parisien.

Det är alltså fortfarande oklart när svensken är tillbaka efter den skada han ådrog sig i Supercupmatchen mot Lyon för snart tre veckor sedan.

Hoppet fanns om att han skulle spela nu till helgen efter att ha missat lagets två första ligamatcher. Men nu ser det ut som att stjärnan tvingas rehabilitera ytterligare.

Ligue 1

– Han följer sitt program. Han kör fortfarande med den medicinska staben men är inte 100 procent ännu. Jag tror att han kommer att köra med resten av laget nästa vecka (den här veckan), sa tränaren Laurent Blanc till Le Parisien (i lördags).

Frågan är om EM-kvalet mot Ryssland (5/9) och Österrike (8/9) är i fara.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ligue 1

Mer i ämnet