Santos drömmål sänkte Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Det tidigare så bortasvaga Åtvidaberg följde upp 1-0 i Gävle för två veckor sedan med att vinna med samma resultat borta mot Djurgården på Tele2 Arena.

I mitten av den första halvleken tog Ricardo Santos med sig bollen via bröstet och pangade in 1-0 uppe i nättaket vid den närmsta vänstra stolpen.

– Det här var säkert det finaste, säger Santos enligt C More.

Allsvenskan 2014

– De gör ett riktigt snyggt mål och det går inte att försvara sig mot sånt, säger Djurgårdens Amadou Jawo och klagade över att det var för mycket oskärpa i avsluten.

ÅFF har ändrat inställning till bortamatcherna

– Vi har  blivit mer offervilliga istället för att chansspela. Det kan vi göra på hemmaplan. Vi fick en utvisning och blir tillbakatryckta och det blir som det blir, säger Daniel Hallingström till C More.

Med en halvtimme kvar visades ÅFF:s Allan Olesen ut och Dif hade spelet men gästerna var närmast att göra ännu ett mål. På tilläggstid fick även Djurgården en utvisning. Alexander Falsetas fick sitt andra gula kort efter en protest.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet