Sjuka krossen – fem mål på 25 minuter

Guldjagande IFK Norrköping hade show på Nya Parken mot Jönköping södra. På 25 minuter i första halvlek hade de gått upp till 5-0 – vilket räckte till seger.

När David Moberg Karlsson satte 1-0 efter tolv minuter lossnade allt för Peking. Sebastian Andersson och Kalle Holmberg turades om att göra mål på mål – och efter 37 minuter stod det 5-0 efter två mål vardera.

Norrköping slog ner på takten i andra halvlek, och Daryl Smylie kunde göra ett tröstmål för bortalaget med tre minuter kvar att spela.

Segern innebär att Norrköping går upp i tillfällig serieledning, två poäng före Malmö FF, som möter IFK Göteborg i morgon kväll.