Foto: TT Nyhetsbyrån

Skadad Ricardinho missar CL-kvalet

Uppdaterad
Publicerad

I matchen mot Norrköping tvingades Ricardinho kliva av med en skada. Enligt Expressen är det klart att den viktige vänsterbacken missar det avgörande Champions League-kvalet mot Salzburg på onsdag.

Det var i inledningen av söndagens allsvenska match mot Norrköping som Malmö FF:s vänsterback Ricardinho krockade med en motståndare och skadade vänster knä.

– Det är en sidledbandsskada på insidan av vänster knä. Det är en läkningstid på två till sex veckor. Men vi hoppas att det ska gå fortare, säger MFF:s läkare Pär Herbertsson till Expressen.

Därmed är det klart att att vänsterbacken missar det avgörande Champions League-kvalet mot Salzburg på onsdag. Ett tufft avbräck för Malmö, som måste vända ett 2-1-underläge från den första matchen för att Champions League-drömmen ska bli verklighet.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.