Skräll av Norrby – Dif utslaget

Hattrick av Richard Yarsuvat.

Och 4–2-seger mot Djurgården.

Division 1-laget Norrby skrällde i Svenska cupen och slog ut gruppfavoriten Dif.

Först oavgjort på hemmaplan mot Ängelholm, och i dag förlorade Djurgården mot ettanlaget Norrby. Och Dif har nu ingen chans att gå vidare till kvartsfinal i Svenska cupen.

Vid 4–2-segern var Norrbys Richard Yarsuvat på ett strålande spelhumör. Den 22-årige anfallaren satte öppningsmålet efter fjorton minuters spel. Snabb kvittering via Amadou Jawo, men i mitten av andra halvlek var Yarsuvat på rätt plats vid rätt tillfälle och gav hemmalaget ledningen igen med 2–1. Och i den sista ordinarie minuten stängde han matchen med sitt 4–2-mål och fullbordade sitt hattrick.

Norrköping är nästan klar gruppsegrare, Norrby behöver vinna med fem mål mot Ängelholm i den avslutande omgången samtidigt som ”Peking” förlorar mot Djurgården med fyra mål.