”Småstolt över att vi spelar så bra”

Uppdaterad
Publicerad

Det var en nöjd Norrköpingstränare som gästade Fotbollskväll efter 1-0-vinsten mot Hammarby. –Jag är till och med lite småstolt över att vi spelar så bra som vi gör vissa matcher, säger Janne Andersson.

Emir Kujovic gjorde Norrköpings enda mål när laget besegrade Hammarby med 1-0.

– När vi väl gör mål så klara vi av att hålla undan och har ett väldigt bra försvarsspel, ett uppoffrande lagspel.

Allsvenskan 2015

– Jag är till och med lite småstolt över att vi spelar så bra som vi gör vissa matcher. Vi har inte bara lyckats vinna utan även spelat jäkligt bra fotboll, säger Andersson.  

”Kan inte gå omkring och bara skratta”

I och med vinsten mot Hammarby går Norrköping upp på samma poäng som serieledande IFK Göteborg (Blåvitt har bättre målskillnad).

Trots Norrköpings fina form vill Andersson inte blicka längre fram än till nästa match.

– Om du tittar längre fram tappar du blicken på det du har nu. Om du ska lyckas så går det inte att titta långt fram. Nu har vi något att bevisa.

– Vi kan inte gå omkring och bara skratta och vara glada, vi måste jobba. Sen kan vi vara glada någon gång i november eventuellt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2015

Mer i ämnet