Sterling bakom Liverpool-seger

Raheem Sterling låg till stor del bakom Liverpools 3-2-seger borta mot Norwich. Han gjorde själv två av målen och assisterade Luis Suarez på det tredje.

Eftersom Chelsea förlorade mot bottelaget Sunderland i går tog Liverpool ett rejält grepp om ligan och har fem poäng ner till Chelsea och nio poäng ner till Manchester City (som i skrivande stund har två matcher mindre spelade).

Suarez satte sitt 30:e

Sterling målade redan i fjärde minuten när han drog till med ett stenhårt långskott, otagbart för Norwichkeepern John Ruddy. Bara några minuter senare var det dags igen. Uruguayanen Luis Suarez satte sitt 30:e mål för säsongen efter ett magiskt inspel från Sterling. Suarez ingår därmed i en exklusiv skara som lyckats göra 30 mål eller fler under en säsong.

Premier League 2013-2014

Norwich hann reducera innan Sterling återigen var i farten. Han satte 3-1 på ett långskott som styrdes på en olycklig back och ställde Ruddy totalt.

Martin Olsson bakom reduceringen

Hemmalaget fick jubla ännu en gång. Martin Olsson slog ett väl avvägt inlägg som hittade pannan på skotten Robert Snodgrass som läckert nickade in 2-3.

Förlusten innebär att Norwich är högst inblandad i bottenstriden. De har bara två poäng ner till nedflyttning där just nu Cardiff befinner sig.