Foto: TT

Storslaget när Ronaldo skrev på

Uppdaterad
Publicerad

Cristiano Ronaldo har nu officiellt skrivit på för Real Madrid till 2021. Det högtidliga kontraktsskrivandet skedde tillsammans med familjen och direktsändes på TV.

– Att efter den säsongen jag haft, med segrar i både EM och Champions League och nu en kontraktsförlängning, är verkligen något jag aldrig trodde skulle hända. Det är en dröm som har förverkligats, sade Ronaldo under ceremonin.

Kontraktet sägs göra honom till världens bäst betalde fotbollsspelare, och innebär att han är kvar i Real tills han fyller 36 år.

Tränaren Zinedine Zidane var också nöjd över beslutet.

– Jag är väldigt glad att han kommer avsluta sin karriär i Real Madrid. Cristiano är unik. Det han har gjort, det han gör och det han kommer att göra är unikt. Om hans dröm är att avsluta karriären här i Real Madrid så jag glad att han nu får möjligheten att spela i den vita tröjan till slutet, på samma sätt som jag fick göra för länge sedan, säger Zidane.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.