Svenskar i målform i Europa

Mål i ligan senast och två nya fullträffar när hans Alkmaar cupspelade mot Nijmegen. Anfallstalangen Muamer Tankovic är i målform.

I den 33e minuten kunde Tankovic sätta dit 1-0, skottet gick via ribban och in. I den andra får Alkmaar en straff i minut 63 och är man i målform kliver man fram – kvällens andra mål för Muamer Tankovic. Alkmaar vann till slut matchen med 2-1.

Flera svenskar var i målform på onsdagkvällen. När Borussia Mönchengladbach tog emot Werder Bremen i tyska Bundesliga fick fick matchens båda svenskar näta. Oscar Wendt satte 2-0-målet och mer vane målskytten Branomir Hrgota tryckte dit 4-1 – vilket också blev slutresultatet.