Fernando Torres fick äntligen göra ett ligamål för Atletico Madrid igen. Foto: TT Nyhetsbyrån

Torres liganätade – efter åtta år

Fernando Torres: Målskytt i La Liga.

Det är en mening som vi inte hört många gånger de senaste åren.

Men i dag var det dags igen – efter åtta år.

Fernando Torres gjorde 1–0 för Atletico Madrid hemma mot Getafe redan efter tre minuter. Målet var hans första i den spanska ligan på åtta år.

Målet gjorde han på nick, efter en välriktad frispark av Koke. Atletico, som saknade flera spelare på grund av avstängningar och skador, vann matchen med 2–0 efter att mittfältaren Tiago nickat in tvåan strax innan paus.

La Liga 2014-2015

Fyra i ligan

Målet var dock inte Torres, som återvände till Atletico i januari, första för laget sedan återkomsten till Spanien. Han har tidigare gjort tre cupmål för laget. Atletico befäste i och med segern fjärdeplatsen i ligan. De har en poäng upp till trean Valencia.

Segern var Atleticos första på fyra matcher.