Depp i City-leden efter slutsignal Foto: TT NYHETSBYRÅN

City bjöds på mål – men tappade poäng igen

Manchester City har det fortsatt tufft i Premier League. Hemma mot Tottenham i kväll tappade Pep Guardiolas lag 2-0-ledning till kryss 2-2.

Efter en mållös första halvlek såg det ut som att Guardiola skulle få lite andrum i ligaspelet när hans City snabbt snodde åt sig en 2-0-ledning i början av andra halvlek.

Tottenham-målvakten Hugo Lloris stod för två rejäla målvaktstavlor och bjöd på bägge av Citys mål och det såg ut som att gästerna skulle lottlösa från Etihad Stadium.

Men med halvtimmen kvar att spela fixade Dele Alli 1-2-reducering när han nickade in ett inlägg från Kyle Walker.

Bortdömt mål

Och så med 13 minuter kvar av matchen serverades Heung-Min Son av Harry Kane och gjorde inga misstag när han satte kvitteringen.

Kort dessförinnan gick Raheem Sterling omkull i straffområdet men fick ingen straffspark – varpå Guardiola blivit rosenrasande.

I och med det oavgjorda resultatet står Tottenham kvar på andraplats medan City alltjämt är femma.