Foto: TT Nyhetsbyrån

Trots ryktena – Zlatan till USA

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har under en längre tid ryktats bort från PSG för att återvända till Milan. Men nu svalnar ryktena när bilder på Zlatan påväg ombord på PSG:s plan till USA syns på klubbens instagramkonto.

Sveriges lagkapten Zlatan Ibrahimovic har haft en mängd rykten kring sig den senaste tiden. Starkast har de varit kring en comeback i Milan där han spelade under 2010-2012. Enligt flera medier har Zlatan och Milan gjort klart med ett kontrakt som sträcker sig över tre år. Nu svalnar dock ryktena.

Zlatan finns med Laurent Blanc 29:e-manatrupp som gör sig klar för förssäsongsturné, men första stopp i Morristown, New Jersey. PSG har dock redan inlett matchandet när laget mötte Wiener Sportklubb, där blev det seger med 3–0. Nästa på tur är Benfica i Toronto den 18 juli.

Därefter väntar möten mot två giganter från England, 25 juli Chelsea och Manchester United 29 juli.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.