Tungt för Gefle – tappade 1-0 mot ÖSK

Ett Gefle i stort poängbehov ledde hemma mot Örebro med 1-0 men föll tungt med 2-1. ÖSK var det klart bättre laget och vann rättvist.

Jonas Lantto lobbnickade in 1-0 till Gefle på lagets första målchans i 44:e minuten. Örebro behöll det spelmässiga greppet i andra halvlek. I 59:e minuten nickade Alhassan Kamara in 1-1, Sierra Leone-anfallarens tionde mål på nio matcher, när Gefles målvakt kommit ut snett. Knappt två minuter senare sköt Marcus Pode 2-1 stolpe in.

– Urstarkt att komma tillbaka på det här sättet, säger ÖSK-tränaren Alexander Axén till C More.