Turans tå gav Atletico tre poäng

De andra två lagen i Malmös grupp, Atletico Madrid och Juventus möttes i en chansfattig match där turken Arda Turan gjorde matchens enda mål, 1-0 till Atletico Madrid.

Tillknäppt och fattigt på chanser. Så kan den första halvleken sammanfattas.

I andra var det Juventus som tog tag i matchen under de första tio minuterna. Men sen tog hemmalaget över.

Efter ett inlägg i den 75:e minuten gick Mario Mandzukic upp i luften, men missade. Bakom honom kom dock Arda Turan som fick tån på bollen och satte matchens enda mål.

Italienarna försökte jobba sig in i matchen, men deras farligaste chans skapades av en Madridspelare.  Atletico kaptenen Raul Garcia var ytterst nära att glidtackla in bollen – i eget mål.

Segern innebär nu att alla lagen i gruppen, Atletico Madrid, Juventus, Malmö och Olymiakos ligger på tre poäng.

För Atletico väntar nu två matcher mot Malmö.