Arsenals mardrömssvit mot Chelsea hålls vid liv.

Det kan de tacka en utvisning för.

Gabriel Paulistas utvisning blev början till slutet.

Och för att göra det ännu svårare blev även Santi Cazorla utvisad.

På tilläggstid i den första halvleken fick Gabriel Paulista rött kort. Det visade sig bli det som sänkte Arsenal London-derbyt borta mot Arsenal.

I den andra halvleken tog nämligen Chelsea över totalt, och kunde efter sju minuter göra 1–0 då Kurt Zouma nickade in Cesc Fabregas väl avvgäda frispark. På tilläggstid gjorde Eden Hazard 2–0 då hans skott styrdes in av Arsenals Calum Chambers.

Premier League

Cazorla också utvisad

Paulistas utvisning, som kom efter ett stort rabalder som inleddes med att Diego Costa och Laurent Koscielny gruffat med varandra och sedan avslutats med att Gabriel måttat en spark mot Costa, blev inte den enda. I matchminut 79 fick Santi Cazorla sin andra varning efter en sen tackling.

Segern var Chelseas blott andra denna ligasäsong. För Arsenal var det den andra förlusten, vilket innebär att de under helgen kan tappa häng på topplagen.

I och med förlusten har Arsenal åtta ligamatcher utan vinst mot Chelsea.

Presskonferensen efter matchen var också rejät underhållande. Se klippet ovan med Arsene Wenger och José Mourinho.

Första förlusten för City

Efter fem raka vinster åkte Manchester City på säsongens första förlust när West Ham besegrade tabellettan med 2-1.

Londonlaget tog ledningen redan i den sjätte matchminuten genom Victor Moses och en bit in i den första halvleken utökade Diafra Sakho ledningen till 2-0.

Innan den första halvleken var över hade Manchester City reducerat genom Kevin de Bruyne men närmare än så kom man aldrig.

Vinsten innebär att West Ham ligger på en andraplats i ligan på samma poäng som tabelltrean Leicester. Manchester City toppar fortsatt tabellen.