”Du, det var min assist!” kan Brwa Nouri ropa åt Ken Sema efter dennes fantastiska frispark som gav ÖFK tre poäng. Foto: BIldbyrån.

Vacker frispark frälste Östersund

Östersund slog Djurgården med 1-0 efter att Ken Sema dragit en frispark upp i högra krysset i den 13:e minuten, ett mycket vackert mål.

– Jag lät honom ta den, så det är min assist, log lagkamraten Brwa Nouri för C More.

Östersund grundlade segern i första halvlek och Djurgårdstränaren Mark Dempsey gjorde tre byten i paus.

– Mina spelare såg ut som skyltdockor så det var nödvändigt. Andra havlek var mycket bättre så den tar jag med mig, sa Dempsey.

Åttonde raka bortaförlusten för Dif

ÖFK-målvakten Aly Keita vår åter efter överfallet i måndags och hade en lugn dag. Djurgården skapade knappt någonting och inkasserade åttonde raka bortaförlusten.

Laget åtföljdes av runt 1 000 fans och publiksiffran var åter över 8 000 på Jämtkraft Arena.

– Det hade varit kul att ge dem någonting, de har en lång hemresa, sa Dempsey om stödet.