Foto: TT Nyhetsbyrån

West Ham chockade Liverpool

Uppdaterad
Publicerad

West Ham chockade Liverpool på med två mål i matchens första sju minuter och sedan kunde man hålla undan och vinna rättvist med 3-1.

Liverpool såg mycket blekt ut och skapade inte särskilt mycket framåt. Hemmalaget däremot var riktigt laddade och växte efter de två snabba inledningsmålen.

– Av någon anledning var vi inte vakna inledningsvis och när de sedan fick två snabba mål så fick vi det tungt, sa en besviken tränare Brendan Rodgers.

Premier League 2014-2015

Matchens delikatess stod Diafra Sakho för när han lobbade in 2-0 från sin högerkant bakom Simon Mignolet i mål. Dessförinnan hade Winston Reid tryckt in 1-0 på en hörna där samtliga Liverpool-spelare agerade åskådare.

– Vår första halvlek var bländande, jag tycker vi borde haft 3- eller 4-0 i halvtid, sa en mycket nöjd Sam Allardyce, tränare i West Ham till Sky Sports.

Raheem Sterling gav Liverpool hopp när han vräkte in 1-2, men Liverpool fick aldrig igång spelet. Lagkaptenen och veteranen Steven Gerrard plockades bort effektivt av förre lagkamtraten Stewart Downing och försvaret är riktigt darrigt.

– Att det var en Champions League-match tidigare i veckan är inget vi kan skylla på, det är bara vänja sig. Vi spelade inte bra idag.

Förlusten var Liverpools tredje på fem matcher och laget ser vilset ut.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Premier League 2014-2015

Mer i ämnet