En ny Zidane har presenterat sig. Foto: TT Nyhetsbyrån

Zidane nätade i drömdebut

Tio år har gått sedan Zinedine Zidane spelade i Real Madrid. I kväll debuterade sonen Enzo – och blev målskytt direkt.

Den 7 maj 2006 spelade Zinedine Zidane sin sista match för Real Madrid. I somras tog han över som tränare i laget. Och ikväll gjorde sonen Enzo debut i A-laget.

I andra halvlek och ställningen 3-1, fick Zidane den yngre chansen i cupmatchen mot Leonesa. Och efter 18 minuter på planen kom målet från 21-åringen.

Efter fint spel mellan norske supertalangen Martin Ödegaard, som debuterade från start, och Mariano Díaz kunde Enzo Zidane skjuta in 4-1 i målvaktens bortre hörn.

– Som pappa och tränare är jag glad över Enzos mål och för allt han åstadkom, sa Zinedine på presskonferensen efter matchen

Real Madrid vann till slut matchen med 6-1 och är vidare till nästa omgång.