Zlatan förpassad till bänken till flrmån för Marcus Rashford Foto: Bildbyrån

Zlatan börjar på bänken

Uppdaterad
Publicerad

Manchester United lämnade sex spelare hemma inför Europa League-mötet mot Feyenoord. Nu står det dock klart att Zlatan inleder matchen på bänken.

På presskonferensen inför mötet mot Feyenoord sågade José Mourinho Europa League och var inte alls nöjd över att behöva delta i turneringen.

– Manchester United vill inte ha den här turneringen. Det är inte en turnering jag vill ha och det är inte en turnering som spelarna vill ha, sade Mourinho på presskonferensen. 

Mourinho valde att lämna sex spelare hemma, däribland Wayne Rooney, Luke Shaw och Henrikh Mkhitaryan, men Zlatan fick följa med på bortamatchen.

Nu står det dock klart att United väljer att starta med den 18-årige supertalangen Marcus Rashford på topp och Zlatan får se sig själv förpassad till bänken.

Startelva

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.