Zlatan tvåmålsskytt mot West Bromwich

Zlatan Ibrahimovic är i målform. Svensken satte matchens båda mål när Manchester United vann mot West Bromwich på lördagskvällen, och närmar sig toppen i skytteligan. ”Jag känner mig fräsch, jag har självförtroende”, säger svensken.

Efter en trög start på säsongen börjar Zlatan växa ut till en ledare i ett Manchester Unted på uppgång.

Lördagens två mål innebär att svensken har gjort nio på de senaste tio matcherna. Med sina totalt elva mål är han två bakom Chelseas Diego Costa som leder.

”Är fantastiskt”

– Jag känner mig bra, jag är lite trött nu men jag känner mig fräsch, jag har självförtroende. När man kan vinna på det här sättet är det fantastiskt, det är en underbar dag men det man tar med sig är framförallt tre poäng, säger Zlatan i Viasat efter matchen.

Allra mest talade han dock om hur väl laget fungerar.

– Det var en svår match men det var vi beredda på. Vi gjorde en fantastisk match kollektivt.

Segern är Uniteds tredje raka och laget ligger sexa i tabellen, strax före just Jonas Olssons West Bromwich.

Första målet kom redan efter fem minuter. Jesse Lingard knorrade in bollen i straffområdet, där svensken nickade ner den i marken och in i mål.

Fick gult kort

20 minuter senare var Zlatan illa ute när han gjorde en tuff satsning mot Craig Dawson. Det hade kunnat bli mer, men Ibrahimovic kom undan med ett gult kort.

Med en knapp timme spelad satte Zlatan 2–0 efter att ha chippat fram bollen till sig själv i straffområdet.

Alla resultat från Premier League hittar du i vår målservice.