Zlatan får hoppas på sina lagkamrater. Foto: Bildbyrån

Sjuk Zlatan missade Uniteds cupsemi

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic finns inte ens med på bänken när Manchester United slog Hull med 2-0 i den första ligacupsemin mot Hull. Svensken var sjuk och missade därmed sin andra raka match.

I helgen vilades Zlatan Ibrahimovic när Manchester United enkelt slog Reading i FA-cupen. Tränare José Mourinho sa efter matchen att svensken skulle vara tillbaka i ligacupsemifinalen mot Hull under tisdagskvällen, men så var inte fallet.

När truppen släpptes en timme före matchen saknades Zlatans namn. Kort därefter meddelade Manchester United att Zlatan, som skulle ha startat på Old Trafford, missade matchen på grund av sjukdom.

United twitter

Ligacupsemifinalen avgörs i bäst av två möten och United gick segrande ur det första med 2-0 efter varsitt mål i andra halvlek av Juan Mata och Marouane Fellaini.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.