Zlatan på språng mot nya mål Foto: Bildbyrån

Zlatan matchhjälte för PSG

Zlatan Ibrahimovic blev återigen matchhjälte för sitt PSG. Denna gången stod Lorient för motståndet och Zlatan gjorde ett mål och ett assist då PSG vann med 3-1.

Zlatan låg som så många gånger förr bakom segern för sitt PSG. I den sjätte minuten så spelade Zlatan Ibrahimovic vackert fram Edinson Cavani med en yttersida,  Cavani kom fri och placerade säkert in 1-0.

Lorient överraskade parisarna då Raphael Guerreiro kvitterade efter ett mönsteranfall innan halvtid.

Ligue 1

Zlatans 20:e ligamål

I början av den andra halvleken så var det dags för den svenska skyttekungen att presentera sig igen.  Layvin Kurszawa slog ett inlägg tilll Ibrahimovic som stötte in 2-1 från nära håll, hans 20:e ligamål på 19 matcher den här säsongen.

Zlatan blev utbytt i den 71:a minuten och  vänsterbacken Layvin Kurzawa kunde sen fastställa slutresultatet till 3-1.

– Vi spelade inte på topp, men vi vinner matchen, säger Zlatan i sin app.

PSG har nu 33 raka matcher utan förlust vilket är nytt ligarekord.