Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Zlatan Ibrahimovic gjorde ett av PSG:s fyra mål mot Nantes. Foto: TT

Zlatan närmar sig målrekordet

I fransk press kallas PSG:s forwardsstjärnor för ”CIA”.

Och det var också anfallstrion Cavani, Ibrahimovic och Angel Di Maria som låg bakom det mesta i 4-1-segern borta mot Nantes.

Zlatan gjorde ett av målen och är nu bara en fullträff från målrekordet i klubben.

Pauleta är Paris Saint-Germains bästa målskytt genom tiderna. Portugisen svarade sammanlagt för 109 fullträffar under sin tid i den franska storklubben.

Men snart får han se sitt rekord bli utraderat av Zlatan Ibrahimovic.

Ligue 1

För svenskens 1-1-kvittering borta mot Nantes i 4-1-vinsten innebär att Ibrahimovic nu står på 108 gjorda mål.

Zlatans mål kom i upptakten av den andra halvleken. Ett inlägg från vänsterkanten hittade till Angel Di Maria, som avslutade. Bollen tog på en hemmaback och studsade till Ibrahimovic, som petade den förbi målvakten och i nät.

Med 20 minuter kvar nickade nyinbytte Edinson Cavani, C:et i CIA-smeknamnet, in 2-1 för PSG – som då alltså hade vänt 0-1-underläget från den första halvleken.

A:et i CIA, Angel Di Maria, löpte sig sedan fri och lyfte elegant bollen över den utrusande målvakten.

I slutminuten cykelsparkade högerbacken Serge Aurier in slutresultatet 4-1 för PSG, som i och med segern tog sin sjätte trepoängare i ligan den här säsongen. Klubben toppar Ligue 1.