Zlatan skickade United till slutspel

Zlatan Ibrahimovic avgjorde matchen fram till 2-0 när hans Manchester United gick vidare till slutspel i Europa League.

Kallt, isigt, dålig och hård plan. José Mourinho var inte jättepositiv till att spela bortamötet med Zorya Luhansk i ukrainska Odessa.

Möjligen blev han lite muntrare när hans lag tog sig vidare till slutspel, efter att Henrikh Mkhitaryan och Zlatan Ibrahimovic gjort Uniteds  mål i matchen.

Europa League

Armeniern stod för en egen prestation i upptakten av andra halvlek, när han bröt en passning på Luhansk mittfält, och sprang rakt igenom försvaret och sköt bollen i mål.

Mål i friläge

Zlatan gjorde även han mål i friläge, när han utnyttjade Pogbas precisa passning två minuter före full tid. Det var Zlatans andra mål på Zorya Luhansk under gruppspelet i Europa League. Nu väntar slutspel, tillsammans med PSV Eindhoven.

United gjorde ingen överprestation, men spelade stabilt och gjorde vad som krävdes för att ta sig vidare.