Zlatan Ibrahimovic tog hem säsongens första titel för sitt PSG. Foto: TT Nyhetsbyrån

Zlatan sköt Supercupen till PSG

Zlatan Ibrahimovic och PSG inledde årets säsong som vinnare. Den svenska världsstjärnan gjorde båda målen när PSG vann franska supercupen, som spelades i Peking, mot Guingamp med 2-0.

Zlatan Ibrahimovic, lagkapten för dagen, gav PSG ledningen redan i den nionde minuten.

Zlatan fick en passning av Javier Pastore, tog emot och skottfintade bort två backar. Sedan avlossade han stora kanonen, från stillastående.

Bollen skruvade sig från målvakten och in i det bortre hörnet.

Säker straff

Tio minuter senare var det dags igen.

Hervin Ongenda tacklades i ryggen och domaren pekade på straffpunkten. Zlatan stegade upp och var säkerheten själv, bollen satt hårt i målvaktens högra hörn.

Fullständig kontroll

Guingamp, som missade en straff i slutet av första halvlek, var egentligen aldrig nära att vända. PSG vilade ett antal av storstjärnorna men kunde ändå kontrollera matchen fullständigt och ohotat ta hem säsongens första titel.