Zlatan tillbaka – spelar mot Monaco i morgon

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan är taggad för ligapremiär.

I morgon söndag äntrar svensken äntligen planen efter att ha varit skadad under PSG:s tre första matcher, och formen är som den ska.

”Det känns mycket bra, jag har tränat hela veckan med laget”, skriver han i sin app.

Paris Saint-Germain har inlett säsongen med tre raka vinster, men i morgon väntar en tuff match borta mot Monaco. Tillbaka för att hjälpa laget att fortsätta sina fina svit är Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske anfallsstjärnan har haft problem med ett inre ledband i knäet ända sedan PSG vann den franska supercupen mot Lyon för fyra veckor sedan, men sex dagar före Sveriges EM-kvalmatch mot Ryssland är han alltså tillbaka på planen.

”Det känns mycket bra. Jag har tränat hela veckan med laget”, skriver han i sin app.

”Di Maria tillför kvalitet”

Ibrahimovic kommenterar också PSG:s nyförvärv Angel di Maria, som inte heller har spelat någon match än, samt försvararen Layvin Kurzawa som just tillkommit från Monaco.

”Jag vet inte om han (Di Maria) spelar, men helt klart är att han tillför kvalitet och det ser jag fram emot. Jag har sett Kurzawa i Monaco och han ersätter Digne som lämnat för Roma. Alla blir lika viktiga i år”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.