Tröstade målvakten – sen gjorde Zlatan hattrick

Småskadad och osäker på start i dag när PSG mötte Saint Etienne. Nog startade Zlatan Ibrahimovic och vilken EM-kvalform han visade. Ett hattrick stod han för i PSG:s 5-0-seger.

Det var inte nog med två mål för supersvensken. Han gjorde hattrick med sitt 5-0-mål som han enkelt rullade förbi Saint Etiennes målvakt när han kom förbi på högerkanten. Minuten senare blev Ibra utbytt.

Men matchens första mål blir det vi minns bäst. Målvakten fick en lös hemåtpassning, knappt styrfart. Han slog till den lätt...men ändå lite för hårt med högeryttersida och bollen rullade snöpligt in i eget mål.

Franska ligan 2014-2015

Direkt efter målet kom Zlatan Ibrahimovic fram till den olycklige Ruffier och tröstade.

I slutet av första halvlek kom 2-0. Efter ett perfekt avvägt inlägg från Maxwell satte Ibrahimovic dit pannan och stänkte in bollen i nät.

I 62:a minuten kom 3-0. Ännu en gång var Ibrahimovic framme han chippade snyggt över en utrusande Ruffier och rullade in bollen i öppen kasse. Bara minuten senare drog Cavani till med ett distinkt skott, stolpe in och 4-0.

Sen fastställde Ibrahimovic alltså slutresultatet, 5-0. Svenskens sjätte hattrick i PSG-tröjan.