Zlatan Ibrahimovic har skrivit på för Manchester United för att vinna titlar. I morgon får han första chansen. Foto: Bildbyrån.

Zlatan vill vinna första titeln

Uppdaterad
Publicerad

På söndag gör Zlatan Ibrahimovic sin första tävlingsmatch för nya klubben när hans Man Utd spelar mot Leicester i Community Shield på Wembley.

– Det är den första titelmatchen, och det kommer att bli den första titeln vi tar hem, säger Zlatan till Manchester Uniteds webbplats.

Svensken gjorde sin första träning med Man U förra torsdagen och spelade i träningsmatchen i lördags mot Galatasaray i Göteborg. 

United spelar matchen i form av FA-cup-mästare medan Leicester gör det i form av ligamästare, en traditionsenlig start på säsongen i England.

Om en vecka startar ligan och då hoppas Man United ha gjort klart med Juventus mittfältare Paul Pogba för en rekordsumma på runt en miljard kronor. Fransmannen lämnade Man U utan att ha lyckats 2012 för drygt tio miljoner.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.