Frölunda vann tillknäppt toppmöte

Frölunda vann en jämn och chansfattig match mot Växjö med 2-1 i sudden. Serieledarna satte därmed punkt för Växjös svit med sju raka hemmasegrar.

Frölunda öppnade målskyttet i slutet av första perioden när Mattias Janmark gjorde sitt sjätte mål för säsongen.

Växjös kvittering kom först när två minuter återstod av matchen. Teemu Laakso hittade målet med en backhand.

Mats Rosseli Olsen avgjorde. 23-åringen har faktiskt avgjort tre av de fyra senaste matcherna för Frölunda.

– Jag vet inte vad som händer alltså, säger han till C More.

– Jag får en bra passning av Mathis Olimb, sen skjuter jag, och den går in… Det känns bra, även om det självklart är trist att tappa ledningen så sent.